Voor elke wens een passend concept

Een creatief en persoonlijk concept voor gezond eten en drinken? Slow coffee of superfood? Als gast merkt u hoe een foodconcept zich ontpopt tot eetbeleving. U wilt een concept dat eigenwijs en duurzaam is? Mét oog voor mens, milieu en maatschappij? Dan krijgt u bijna altijd een offerte op maat. En wilt u dat we innovatieve ideeën, concepten en ondernemerschap van onze horecalocaties toepassen op onze cateringactiviteiten? Als dat mogelijk is, dan doen we dat. Ook werken wij graag mee aan het vitaler worden van uw medewerkers.

Samen met onze dochteronderneming FM at Work en afdeling Evenementen verzorgen wij voor u catering, horeca en evenementen, maar ook: ontwerp en inrichting van uw bedrijfskeuken, -restaurant en hospitality-diensten. Wilt u een beeld van onze huidige concepten? Neem een kijkje in onderstaande portfolio! Meer weten over onze concepten?


 • Vitaliteit
 • Echt
 • Vol Smaak
 • Pranzo
 • 12.UUrtje
 • De Kast van
 • DiVers
 • FM at Work
 • Pure Moments
 • SAB op Tournee
 • Graduate
 • IJgenweis
 • Berlin
 • SAB Evenementen


Met het vitaliteitsconcept ‘Energy4HealtyLife’ spelen wij als cateraar in op de rol die een werkgever heeft bij de gezondheid van zijn medewerkers. Dit gaat verder dan het aanbieden van een verantwoorde lunch. Meewerken aan de vitaliteit van mensen en organisaties is onze ambitie. Samen met onze partner BeweegProfs bieden wij een uniek integraal vitaliteitsprogramma aan. Dit bestaat uit vier bouwstenen: Voeding, Ervaar, Beweeg, Balans. Zo worden we met elkaar steeds gezonder. Energieke, gelukkige en vitale medewerkers presteren beter en verzuimen minder.


Met onze dochteronderneming FM at Work helpen we u op vaste en tijdelijke basis. De services van FM at Work zijn veelzijdig. Van telefoon- en receptiediensten, keuken- en restaurantontwerp en –inrichting, bedrijfscatering tot ook schoonmaak, handymanservices, beveiliging en groenvoorziening. Als single of als multiservice. Altijd met oog voor gastvrijheid en efficiency. FM at Work maakt het u gemakkelijk. Wilt u advies? Neem dan contact op met manager Facilities Remco Schapendonk.


Met Echt heeft SAB Catering een concept gebaseerd op verrassing en échte producten die we vanaf de basis koken. Echt is op bijna alle reguliere SAB-locaties geïmplementeerd. Op twee wisselende dagen bereiden SAB’ers ambachtelijk een Echt-specialiteit. Deze authentieke, herkenbare en lekkere gerechten presenteren we op een ambachtelijke meubel, gemaakt door medewerkers met een verstandelijke beperking. Echt is ons kwaliteitslabel en onlangs uitgebreid met storytelling aan de lunchgasten over de herkomst en samenstelling van producten. Voor de steeds wisselende gerechten volgen onze cateringbeheerders regelmatig masterclasses op ons hoofdkantoor. Lees hierover meer in ons magazine Echt SAB.


Vol Smaak is de nieuwe productformule waarmee SAB Catering eerlijke en ambachtelijke versproducten ‘vol smaak’ aanbiedt in al haar bedrijfsrestaurants. Vol Smaak brengt horecabeleving in het bedrijfsrestaurant: meer afwisseling, verrassing en bereiding op locatie. De eerste productgroep, die landelijk is geïntroduceerd, is brood. De basis van elke lunch. Dagelijks genieten lunchgasten van de geur van vers gebakken authentieke handgemaakte broden vol granen en eerlijke grondstoffen in het restaurant of gewoon thuis. Na de broodlijn Vol Smaak volgen ook de andere verscategorieën.


Met het concept Pranzo spelen wij in op de veranderende marktvraag. Misschien wilt u een flexibele lunchuitgifte vanwege Het Nieuwe Werken. Dat betekent langere of andere openingstijden, andere producten en andere dienstverlening. Pranzo is een belevingsconcept dat aansluit op de Italiaanse manier van leven. Pranzo is persoonlijke service: achter de gezellige Pranzo-counter maakt de cateringmedewerker verse soep, ambachtelijke broodjes en heerlijke salades. Geen groot assortiment, maar wel gevarieerd met aandacht voor presentatie. En elke dag een andere gezonde lunch op de menukaart. Beleving, verleiding, sfeer en ideeën, dáár gaat het om.

 

Het concept 12.UUrtje is een uitgebalanceerd lunchconcept voor de kleinere bedrijfsrestaurants. Alle processen hebben we gestandaardiseerd. 12.UUrtje heeft naast eigen kleding ook eigen signing. Dagelijks genieten de lunchgasten van hoogwaardige producten uit een vast assortiment. 12.UUrtje breidt u eenvoudig uit met extra counters via een leaseconstructie.


Zoekt u een professionele oplossing voor een onbemande cateringomgeving? Dan hebben wij 'De Kast van', een betaalbaar alternatief voor organisaties met minimaal vijftien en maximaal veertig lunchgasten. Vanuit een multifunctionele kast serveren we heerlijke versproducten. Lokale leveranciers leveren versbereide en gezonde producten. Denk aan ambachtelijke soep, heerlijk vers brood en lekkere vleeswaren. Voor een vast bedrag luncht uw lunchgast in het restaurant. De Kast nodigt uit om met z’n allen informeel aan tafel te lunchen. Kortom, een aantrekkelijk concept voor een gezonde en gevarieerde lunch uit de eigen regio.


Uw gasten trakteren op kwaliteitskoffie uit uw eigen koffiecorner? Het koffieconcept Pure Moments is puur genieten van eerlijke en biologische fairtrade-koffie of -thee. Even weg van de werkplek. De eigentijdse koffiecorners ontwerpen we zelf. We maken ze steeds op maat, op basis van uw wensen en wat mogelijk is in uw bedrijf. Zelfs onze duurzame koffie Pure Moments stelden we zelf samen. Het modulaire concept breidt u eenvoudig uit met de lunchmodule Pure Taste. Gezonde sandwiches, broodjes, sappen salades en soep. Kortom, een smakelijke lunch, zelfs zónder volledig ingerichte keuken.


SAB op Tournee is een uniek live-cookingconcept dat u inzet ter afwisseling van de dagelijkse lunchverzorging. Onze speciaal opgeleide kok maakt vanuit een mobiele foodunit verse gerechten, voor de ogen van uw gasten. Van Italiaanse pasta’s tot Mexicaanse taco’s, van klapgrill-broodjes tot maaltijdsalades. Eet smakelijk! De gerechten vernieuwen we regelmatig. SAB op Tournee zet u ook eenvoudig in op kleine en grote evenementen. In een mobiele koffie-unit maakt onze barista heerlijke Italiaanse koffie van versgemalen bonen van ons eigen merk Pure Moments. Heerlijk genieten van cappuccino, latte macchiato en espresso.


Graduate, geslaagd eten en drinken is ons cateringconcept voor het onderwijs. Graduate is altijd maatwerk met een eigentijdse signing aansluitend op uw school. Er zijn verschillende modules voor kleine en grote locaties. Maar ook voor verschillende studentenwensen. Een wisselend, gezond, vers en vooral lekker assortiment. Onze ervaringen uit bedrijfscatering en horeca nemen wij mee in onderwijscatering. Resultaat: nieuwe impulsen en vernieuwende ideeën. Van een eenvoudige grab ’n go tot uitgebreide uitgifte-modules. Aantrekkelijke gepresenteerd met free-flow-buffetten, voldoende afwisseling in het assortiment en goede doorstroom bij de kassa.


IJgenweis eten en drinken is één van onze horecaformules. IJgenweis staat voor anders dan anders en op eigen wijze. In zelfstandige horecavestigingen ondernemen we maatschappelijk verantwoord. Met zo veel mogelijk biologische producten en streekproducten.

Genomineerd voor Horecava Innovation Award. Wij beheren vier IJgenweis-locaties op toplocaties in prachtige natuurgebieden. Bij IJgenweis staan streekproducten op de menukaart. Omdat deze zich richten op de regio verschillen ze per vestiging. Wij werken met lokale leveranciers en biologische boeren. Nieuwsgierig? Bij Horeca leest u waar de IJgenweis-locaties zijn en wat ze u te bieden hebben.


Berlin is een trendy Grand Café voor de studentencampus in Diemen-Zuid. Maar ook voor buurtbewoners en werknemers van omliggende bedrijven. Campushoreca is een tussenvorm van horeca en onderwijscatering. Veel jonge mensen kiezen voor duurzaamheid. Bij Berlin daarom een interieur van veel gebruikte materialen, retro-meubels en natuurlijke en eerlijke producten uit de regio. Een heerlijke cappuccino, een verse muntthee en een lunch of warme maaltijd? Iedereen is welkom. ’s Avonds is Berlin een gezellige uitgaansgelegenheid en een goede locatie voor (bedrijfs)feesten en evenementen. Benieuwd naar onze menu’s, arrangementen en mogelijkheden? Ga naar Horeca


Receptie, jubileumfeest, opening, congres, beurs of zakelijk diner? Onze afdeling Evenementen draait er de hand niet voor om. Wij adviseren, organiseren en regelen. Van gezond eten, drinken, bediening tot meubilair, verlichting en muziek. Kortom, de totale regie. Zowel kleine als grote evenementen. In alle stijlen, sfeervolle thema’s: wij zetten elke keer weer een geslaagd evenement neer. En altijd volledig volgens uw wensen. Natuurlijk op alle SAB-locaties, maar ook op uw eigen locatie. Of op een van onze speciale locaties in het land.


DiVers brengt de buurt op tafel in uw eigen bedrijfsrestaurant. Met DiVers zorgen wij voor een dagelijkse specialiteit. Elke week lichten wij een bijzonder en gezond product uit de regio. Dan maken wij vijf dagen lang de lekkerste gerechten met dat ingrediënt. Zo gebruikten wij voor een locatie in Friesland boerderijkaas van De Deelen. Daar maken ze kaas van verse melk van eigen koeien. En dát proeft u: ultiem romig en lekker vol van smaak. Via displays informeren wij onze lunchgasten. En omdat de producten uit de regio komen, zijn ze herkenbaar. Zo brengen we ambacht naar de werkplek.

Wij laten graag enkele van onze opdrachtgevers zelf aan het woord!
Klik op een klant om de quote te lezen.